المقادير
دجاج -زيت-5فصوص ثوم-بصلة-ملح -فلفل اسمر -نعناع-بقدونس-بطاطس شرائح مقلية
الطبقة العلوية :
(قشطة بوك-3معالق جبنة كرافت -3 معالق مايونيز وتخلط في الخلاط (القشطة - الجبنة -المايونيز
الطبقة
الدجاج بكون بدون عظم و يقطع مثل الشاورما بعد السلق -نحمر البصل مع الزيت ثم نضيف الدجاج و نقلبه لمدة ربع ساعة و أثناء التقليب نضيف الثوم و النعناع
ثم نضع الطماطم المقطعة و الملح و الفلفل الأسود و النعناع و البقدونس و نتركها تنضج و في النهايوة
(نأخذ الصينية و نضع أولا البطاطس ثم الدجاج ةثم الخلطة العلوية السائلة (الجبنة و المايونيز و القشطة
وتدخل الفرن حتى تتحمر من الأعلى
و بالف هنا وشفا
ملاحظة : متحدش يسألني على الكميات اللي بنحط بيها الملح والفلفل علشان أنا مش عارفة